Oude foto's

Herinneringen vervagen... Maar wij maken ze als nieuw voor u! Oude foto's (zelfs al zijn deze beschadigd) vernieuwen en digitaliseren wij zodat ze nog járen kunnen meegaan.

Tijdens het snuisteren in oude fotoboeken op de zolder van mijn ouderlijk huis stootte ik op een prachtige foto van mijn grootvader zaliger, Albert. Een zwart-wit foto die genomen werd op het trouwfeest van mijn ouders in 1974.
Blijkbaar was mijn pépé toen de cameraman van dienst… En zo herinnerde ik me hem ook! Steeds filmpjes van ons makend, die we op een kerst- of oudejaarsavond bekeken tussen de soep en de kroketten. Warme herinneringen.
Die foto wilde ik ‘in het groot’ op een muur in ons nieuwe huis.
Wat eerst een onmogelijk idee leek, kreeg dankzij Jeroen tóch vorm… Avondenlang bewerkte hij de foto tot deze quasi perfect digitaal opgekuist en vergroot was.
Hiermee konden we naar de firma die de digitale foto uitvergrootte op een aluminium plaat. We konden onze ogen niet geloven toen het afgewerkte product geleverd werd: het beeld op aluminium is éven scherp als de foto van meer dan 40 jaar oud! Ook de zwart-wit tinten van toen zijn bewaard gebleven.
Dit toont aan met hoeveel precisie en passie Jeroen te werk gaat. Wat een vakmanschap! We hebben al veel complimenten gekregen over de foto aan onze muur maar alle credits gaan naar Jeroen. Heel veel waardering en dankbaarheid voor deze topfotograaf!

Sara
Back to Top